Santalahden Lomakylä

sijaitsee merenrannalla vain 5 km Kotkan keskustasta, mutta kaukana arjen kiireistä. Täällä nautit puhtaasta luonnosta ja hyvästä palvelusta perheen pienimpien viihtyvyyttä unohtamatta. Tarjoamme useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja Santalahtimyös isoille ryhmille tai vaikkapa kokous- ja juhlavieraille

http://www.santalahti.fi/fi/

Salpalinja on noin 1200 kilometrin mittainen, massiivinen puolustuslinja, joka rakennettiin vuosina 1940 – 1941 ja 1944 Suomen itärajan puolustamiseksi. Salpalinja kulkee itärajaamme myötäillen Suomenlahdelta Savukoskelle ja sieltä Salpakeskus_logokenttälinnoitettuna aina Jäämerelle saakka. Aseman nimi, Suomen Salpa, pohjautuu kenraaliluutnantti Oeschin esitykseen, jonka marsalkka Mannerheim vahvisti kesällä 1944. Käytännössä linjaa on kuitenkin kutsuttu Salpalinjaksi tai Salpa-asemaksi.

Lastensairaala_logo

Rakennetaan yhdessä uusi lastensairaala

Vanha Lastenklinikka on liian pieni, tarkoitukseensa sopimaton ja lisäksi se hajoaa käsiin. Sen pienet potilaat ja heitä koko sydämellään hoitava huipputaitava henkilökunta tarvitsevat uuden sairaalan heti.